Publicitate Online

Publicitatea online este un domeniu foarte variat de activitate; odata cu aparitia si dezvoltarea Internetului, pe parcurs ce un numar crescand de firme i-au depistat importanta in ceea ce priveste potentialul de afaceri, nevoia a-si face reclama la diferitele lor site-uri a inceput sa apara.

Considerand faptul ca atat firmele cat si serviciile lor au facut tranzitia la mediul digital, si metodele de a-ti face publicitate au trebuit sa sufere cateva modificari deoarece Internetul nu suporta metodele traditioanale in sensul vechi al cuvintelor.

Sa luam spre exemplu metoda traditionala de a face un anunt intr-un ziar, indiferent de dimensiunea sau natura acestuia, in lumea Internetului exista un corespondent dar mai mult in spirit decat in functie, respectiv ne referim la un “banner”.

Acestea sunt imagini ce variaza in dimensiuni, care deobicei contin logo-ul firmei dumneavoastra si eventual mentiunea serviciilor sau produselor oferite, pana aici totul este ca anuntul din ziar dar daca in ziar ar trebui sa mentionati o adresa sau numar de telefon de contact, pe Internet un utilizator interesat nu trebuie decat sa fac un click pe banner-ul dumneavoastra si v-a fi transportat direct pe website-ul dumneavoastra.

Publicitate prin bannere se poate face, fie prin cumpararea de spatiu pe website-uri foarte vizitate in speranta ca unii dintre utilizatori sa va gaseasca bannerul suficient de atragator incat sa faca click pe el, fie prin schimb de bannere, proces in care banner-ul dumneavoastra are un loc pe un site, si in schimb site-ul respectiv are un banner pe site-ul dumneavoastra.

In acelasi timp, va puteti face reclama cu un simplu link pe un site – aceasta metoda este deobicei mai ieftina daca este vorba de un loc cumparat din moment ce un link nu ocupa atat spatiu cat un banner.

Mai exista si alte metode de publicitate online caracteristice Internetului despre care nu vom intra in detalii, totusi serviciile Eweb Infopro de Publicitate Online le vor incorpora si pe acestea la cerere.

Proiecte relevante pentru serviciul Publicitate Online

Dentist Ploiesti

Proiect dedicat cabinetului stomatologic al doctorului stomatolog Tiberiu Dinu.

Balet Romania

Un complex proiect dedicat baletului si scolilor de dans.

Contabil Ploiesti

SC. AYATIS SRL este o societate de expertiză contabilă şi contabilitate înfiinţată în Ploieşti, anul 2003, cu experienţă de peste 25 de ani în domeniu, membră a Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România (CECCAR Prahova).

Car Hire Alicante

Site dedicat inchitierilor auto in Alicante, Spania dar si in alte aeroporturi si localitati din Spania si Portugalia. Site prevazut cu sistem de rezervari online.

Start B Logic

Site despre solutiile integrate ERP pentru companii ambitioase.

Lady Yes

Proiect dedicat femeilor si nu numai – frumusete, ingrijire, bijuterii, imbracaminte…

Pagina 1 din 1212345...10...Ultima »