Grafica animata – Flash

In ziua de azi posibilitatile de exprimare pe Internet sunt extrem de variate, una dintre primele totusi a fost animatia, si e usor de inteles de ce animatiile erau importante la inceputurile mediului. Orice da impresia de dinamism va atrage atentia unui utilizator, si desi tehnologiile au avansat, si posibilitatile de animatie sunt si mai usor de implementat si de creat, acest fapt de baza a ramas acelasi, animatiile atrag atentia.

Flash, este un termen adesea asociat cu animatiile online, se refera la o tehnologie special dezvoltata pentru a crea animatii digitale si pentru a integra in acestea sunete, diferite efecte visuale precum si functii de interactivitate.

Prin animatie nu trebuie inteleasa o animatie ca in stilul desenelor animate, desi aceasta este posibila, o animatie se poate referi la un banner care implica imagini ce se schimba, sau acestea pot fi combinate cu o serie de alte functionalitati pentru a imbunatati utilizarea website-ului.

Unele produse sau servicii pot beneficia daca sunt prezentate cu ajutorul unor animatii Flash, acestea din urma putand fi scurte, lungi, interactive sau simple; unii detinatori de website-uri prefera in anumite circumstante ca intregul web-site sa fie creat in Flash pentru a reflecta mai bine un anumit tip de experienta care se doreste a fi asociata cu acel produs sau serviciu.

Efectele vizuale ce pot fi implementate prin itnermediul Tehnologiei Flash variaza de la simple la foarte complexe, rezultatul final va depinde de dorintele si necesitatiele fiecaruia, precum si de capacitatile celor angajati sa le puna in aplicare.

Serviciile Eweb-Infopro de grafica animata va stau la dispozitie si vor fi implementate cu cel mai inalt grad de profesionalism la cererea dumenavoastra.

Proiecte relevante pentru serviciul Grafica animata - Flash

Balet Romania

Un complex proiect dedicat baletului si scolilor de dans.

Auto Car Hire Portugal

Auto Car Hire Portugal ofera servicii de inchiriere de autoturisme in Portugalia si in insulele Madeira. Este un site prevazut cu sistem de rezervari online.

Sol Car Hire

Sol Car Hire este un site care faciliteaza inchirierea de autoturisme in Spania. Puteti alege din o gama larga de masini care sunt disponibile la preturi rezonabile. Rezervarile se pot face direct de pe site intrucat acest este prevazut cu un sistem usor de folosit.   Website:   http://www.solcarhire.net/