Gazduire

Serviciile de gazduire web se refera la un tip de serviciu online care da voie atat organizatiilor cat si indivizilor sa-si faca website-ul accesibil pe Internet.

O analogie simpla ar fi sa consideram website-ul dumneavoastra o ‘petrecere’, pentru ca invitatii sa vina la petrecerea dumneavoastra aceasta va trebui sa aiba loc undeva, va trebui ‘gazduita’ undeva; acelasi lucru este valabil pentru website-uri, pentru ca ele sa existe propriu zis pe Internet, ele trebuiesc gazduite undeva pe un server, altfel vor ramane doar in calculatorul dumneavoastra.

Serviciile de gazduire web difera unele de altele depinzand direct de complexitatea website-ului ce trebuie gazduit, o simpla pagina web nu va necesita acelasi serviciu de care ar avea nevoie un magazin online.

Totusi nu conteaza de ce fel de gazduire are nevoie website-ul dumneavoastra, serviciile noastre de gazduire pot contine crearea dea baze de date precum si a altor facilitati de genul crearea unor casute de e-mail spciale cu numele domeniul dumneavoastra care apoi sa fie utilizate in cursul activitatii dumneavoastra.

Un criteriu foarte important cand e vorba de servicii de gazduire web este cat de stabil este serviciul, in sensul de cat de disponibil este website-ul pe internet si care este “uptime”-ul acestuia.

Disponibilitatea unui website se refera la un procentaj din an in care website-ul este accesibil publicului larg pe Internet, iar “uptime”-ul se refera la timpul in care website-ul este online dar nu si daca este disponibil cautarilor (uptime-ul poate varia din diferite cauze).

Disponibiltiatae serviciilor de gazduire oferite de Eweb Infopro este de 99,99%, totusi acest timp cu ia in considerare si perioadele de timp necesare mentenantei serverelor, totusi acele perioade dureaza foarte putin si deobicei au loc cand traficul este cel mai scazut (deobicei noaptea).

Proiecte relevante pentru serviciul Gazduire

Dentist Ploiesti

Proiect dedicat cabinetului stomatologic al doctorului stomatolog Tiberiu Dinu.

Balet Romania

Un complex proiect dedicat baletului si scolilor de dans.

Contabil Ploiesti

SC. AYATIS SRL este o societate de expertiză contabilă şi contabilitate înfiinţată în Ploieşti, anul 2003, cu experienţă de peste 25 de ani în domeniu, membră a Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România (CECCAR Prahova).

Car Hire Alicante

Site dedicat inchitierilor auto in Alicante, Spania dar si in alte aeroporturi si localitati din Spania si Portugalia. Site prevazut cu sistem de rezervari online.

Start B Logic

Site despre solutiile integrate ERP pentru companii ambitioase.

Lady Yes

Proiect dedicat femeilor si nu numai – frumusete, ingrijire, bijuterii, imbracaminte…

Pagina 1 din 1212345...10...Ultima »