Forum

Termenul de ‘forum’ provine din limba latina in care se refera la o piata publica reservata vanzarii si cumpararii de bunuri dar care in acelasi timp era utilizata si ca un loc de adunare cu o semnificatie sociala importanta, adesea fiind locul unde multe activitati publice aveau loc, inclusiv discutii politice, dezbateri, intalniri samd.

Era digitala a preluat atat titulatura cat si spiritul de ‘forum’ si l-a transpus in contextul Internetului, un forum pe Internet este un fel de website care este dedicat exclusiv discutiilor pe diferite teme. Forumurile nu au nevoie de elemente grafice sau functionalitati avansate, scopul lor este acela de a oferi informatii in elgatura cu un produs, serviciu sau orice alt subiect de pe fata planetei, si in acelasi timp pentru a stimula discutia pe diferite teme si ca rezultat in crearea unei comunitati active de utilizatori repetati.

Utilitatea dezvoltarii unui forum pentru un website depinde foarte mult de scopul acestuia, dar deobicei utilizatorii doresc sa-si faca parerile cunoscute si un forum este locul ideal pentru asta.

Forumul este in acelasi timp si un loc ideal unde pot fi afisate diferite informatii si detalii in legatura cu produsele sau serviciile pe care le ofera website-ul dumneavoastra.

Administrarea acestui tip de platforma sociala este foarte usoara, panoul de administrare fiind foarte intuitiv si datorita functionalitatii simple, nu se va dovedi niciodata ceva greu de mentinut.

Subiecte pot fi create, sterse, inchise sau blocate, utilizatorilor li se pot dat diferite permisiuni astfel incat cineva care scrie des poate deveni un moderator care sa supravegheze respectarea diferitelor reguli de ordine interioara ale forumului.

Forumurile sunt o unealta atat de promovare cat si de mentinut contactul cu utilizatorii sau clientii unui website; daca un forum va este necesar, cu siguranta serviciile Eweb Infopro nu va vor dezamagi.

Proiecte relevante pentru serviciul Forum

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.