Blog

Termenul de blog a devenit unul foarte comun in lumea internetului si nu numai, aproape orice poate avea un blog, dar ce este acesta si care este scopul?

In primul rand termentul de ‘blog’ provine de la o combinatie a termenului compus ‘web log’ – jurnal pe web – si este exact ce ii spune titlul, un jurnal personal care este publicat pe Internet.

Pe parcurs ce aceste tipuri de site-uri s-au dovedit populare, termenul s-a modificat in blog in acelasi timp ce procesul de a face un blog s-a usurat. In ziua de azi aproape orice poate avea un blog, un loc unde sa-si publice gandurile in legatura cu orice subiect ar dori.

Ce inseamna blogul pentru o firma este in acelasi timp similar dar si diferit; o firma va folosi un blog pentru a isi promova serviciile si produsele, la fel cum o persoana individuala is va publica visul de azi-noapte.

Activitatea interna a website-ului dumneavoastra este foarte importanta pentru motoarele de cautare, si ca atare, ridicarea constanta a unor articole pe blogul firmei va ajuta la marirea relevantei acestuia pentru motoarele de cautare.

Totusi lucrurile nu stau atat de simplu, pentru ca ca website-ul sa beneficieze de pe urma unui blog, nu este suficient doar ca acesta sa existe, acestra trebuie sa si aduca cititori si prin asta potentiali clienti, de aceea un blog este foarte util in orice strategie de promovare online.

Un alt avantaj al blogului este acela ca functionalitatea acestuia nu depinde de detinerea unor cunostinte tehnice, in momentul in care blogul este creat, toata infrastructura necesara pentru utilizarea si administrarea acestuia este pusa la dispozitia utilizatorilor, tot ce acestia trebuie sa faca fiind sa scrie articole pertinente subiectului blogului si apoi sa le ridice pe acesta. Din acest punct de vedere, oricine poate lua parte la dezvoltarea website-ului dumneavoastra, fie ca este vorba de un angajat al firmei, un scriitor profesionist sau chiar dumneavoastra.

Proiecte relevante pentru serviciul Blog

Balet Romania

Un complex proiect dedicat baletului si scolilor de dans.

Trip Blog

Proiect dedicat calatoriilor oriunde in lume. Acest site este un ghid de calatorie in diverse destinatii aflate pe intreg globul pamantesc.