Administrare

Odata ce website-ul dumenavoastra este creat, acesta va trebui administrat; administrarea unui website este probabil cel mai important lucru dupa crearea website-ului, si de aceasta vor depinde foarte multe lucruri.

Website-ul dumneavoastra este ca orice alta masinarie sau mecanism de pe fata planetei, are un numar de componente ce sunt in constanta miscare, si acestea trebuiesc intretinute pentru a asigura functioanrea corecta a masinariei.

Administrarea unui website nu se refera doar la actualizarea paginilor, ridicarea de imagini noi, crearea de continut nou, schimbarea design-ului din cand in cand; se refera si la administrarea bazei de date si intretinearea functionalitatii a serverului pe care site-ul este gazduit si tot ce tine de acesta. Cand e vorba de orice produs digital, erori pot interveni dintr-o varietate de motive, un update va fi deobicei motivul pentru necesitatea unui astfel de serviciu, un update foarte mic la o functie non-cruciala poate declansa o reactie in lant si poate crea probleme pentru intreg site-ul.

Buna functionare a website-ului depinde de cat de bine si de constant acesta este administrat, degeaba se vor achizitiona servicii de optimizare si de promovare daca website-ul nu functioneaza in parametri normali si ca atare nu va fi gasit la fel de usor in urma cautarilor.

Daca un website simplu poate fi intretinut foarte usor de catre creatorul acestuia, cand e vorba de website-uri de firme care necesita sa tina pasul cu baze de date constant crescatoare, atunci administrarea trebuie facuta de profesionisti.

Serviciul Eweb-Infopro de administrare poate fi oferit la cererea dumneavoastra, pretul fiind unul variabil si depinzand desigur, de complexitatea site-ului ce necesita administrare.

Proiecte relevante pentru serviciul Administrare

Dentist Ploiesti

Proiect dedicat cabinetului stomatologic al doctorului stomatolog Tiberiu Dinu.

Balet Romania

Un complex proiect dedicat baletului si scolilor de dans.

Contabil Ploiesti

SC. AYATIS SRL este o societate de expertiză contabilă şi contabilitate înfiinţată în Ploieşti, anul 2003, cu experienţă de peste 25 de ani în domeniu, membră a Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România (CECCAR Prahova).

Car Hire Alicante

Site dedicat inchitierilor auto in Alicante, Spania dar si in alte aeroporturi si localitati din Spania si Portugalia. Site prevazut cu sistem de rezervari online.

Start B Logic

Site despre solutiile integrate ERP pentru companii ambitioase.

Lady Yes

Proiect dedicat femeilor si nu numai – frumusete, ingrijire, bijuterii, imbracaminte…

Pagina 1 din 1212345...10...Ultima »